Jagar epor!

Jag jagar epa till Savannah. Hon vill ha Rasmus epa, det skulle ju underlätta en hel del. MEN det är det att den jäkeln är så tjurig på att starta men måste ha lite finess och jag tror inte hon har det på samma sätt som Rasmus. Men men det lär hon väl sig oxå. Nå vi får se var vi hamnar.

Det har varit kallt som fan i helgen och det fortsätter, det blåser riktigt tjuriga vindar. Vi har tänkt fara ut och grilla under hela helgen men det är ju så förbannat kallt så det har vi skippat, det är inte roligt för någon att vara ute nu. Så vi har raggat lite buss istället.

Sovit på soffan i natt, Danne började snarka så jag drog upp på soffan efter 01, sen somnade jag om först efter 04 så det blev inte så mycket sömn inte. Jag steg upp 08. Just nu känner jag mig pigg men det kommer bli ett mörker innan arbetsdagen är över! Så vilken jäkla tur att det är sista dagen idag, ledig imorgon!

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

 1. Nina
  Apr 26, 2020 @ 19:30:10

  Hojja vännen, tror nog att du skulle behöva lite mer sömn 😳❤️

  Ja, vädret är trist, om det åtminstone skulle bli liite varmare… Se nu till att vila ordentligt nästa lediga dag!!
  Kram 🥰

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: