Strong Nation

Körde mitt strong pass igår, jag hade lite tankarna överallt så det blev en egen version de första 2 minutrarna men sen kom jag på mig, oooops! Jag har inte kört strong på 2 veckor och det tar genast, jag behöver hålla igång den hela tiden. Men men det är ett så jäkla roligt pass, svettigt pass som Annika säger, det svettigaste passet på veckan,, det gillar man att höra som instruktör 🙂

Gold passet gick som på räls, det är så härligt att köra Gold efter strong, det blir som en enda lång nedvarvning, underbart.

Nu ska jag fixa frillan, det blir jobb idag och hela helgen. Solen skiner så kanske vi kunde åka ut och göra nått roligt med jobbet… får se vad vi kan hitta på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: