Trist väder

Guud i min låda vad jag är trött igen!! Det känns som om jag inte orkar vara vaken helt enkelt! Helt hopplöst! När jag kommer till jobbet är det som om någon häller i mig en hel kopp lugnande eller nått, jag blir så trött, jag känner att hjärnan inte funkar, jag kan inte tänka och jag är orkeslös! Hemma går det ju bättre för här har jag ju inte måsten. När jag kom hem från jobbet igår kväll så somnade jag som en sten på soffan fast att jag inte tänkt göra det, jag skulle ju kolla tv. Nå det blev inte länge men en 45 minuter och det räcker ju för att man inte ska kunna gå och lägga sig i tid. Klockan var över 02 innan jag kunde somna sedan. Tur att jag jobbar den sista turen idag. Men det betyder inte att jag börjar sent för det, jag börjar 10 och jobbar till 22!

Kallt som fan igen, usch, blir det vår? Smälter denna snö alls innan midsommar!!! Tänkte börja fota lite jämförelse, så jag ser att det faktiskt smälter 🙂

Bild 1- Lördag, 18/4, Bild 2- Onsdag, 22/4 och Bild 3- Idag lördag, 25/4. Så en vecka mellan bild 1 och 3, så nog har det väl smält undan en del ändå.

Fotade lite norrsken igår,, så då vet ni, Norrsken0= KALLARE!!

Nå niin bara fixa frillan och klä på sig, jobbet kallar strax!

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: