Haft mycket gå G

Uii jag har inte hunnit blogga på några dagar, jag har jobbat och haft mycket annat runt i kring. Sen är ju inget normalt mer nu med detta corona virus. Det är så mycket kring det hela tiden. Det har varit möten på jobbet som fick mig att fundera en hel del. Det är ju alltid en hel del hemma med, man ska hinna med så mycket. Men jag hinner det jag hinner med, så det så, resten får vara helt enkelt.

Igår var jag så trött när jag kom från jobbet så jag kände att om jag inte får sova snart så blir jag förbannad! Ni vet jag var så jälva trött att huvudet inte orkade mer. Nå jag sov en halv timme på soffan. Sen vaknade jag och klev upp.

Idag bär det av till Kalix, Savannah har tid med Päivi så klockan 09 drar vi iväg dit. Sen tänkte jag bara vara när jag kommer hem, städa lite, plocka undan, kanske Dennis och Alicia kommer förbi en sväng. Tänk om vi kunde fara och grilla eller nått i helgen. Jag ska kolla vad de ska göra. Man kunde åka ut till Riekkola, där har de ju pulkbacke oxå.

Ja ja nu tänkte jag skriva ett zumba inlägg oxå sen in på fb en sväng, fixa frillan och iväg till Kalix 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: