Lite små besviken

Jag har ju väntat på zumbas zin studio, så vi kan börja sända live. Igår fick jag hör att den kommer inte nu i första skedet funka så, det blir inte någon live sändning. Du spelar in dig själv och laddar upp på zumbas sida, sen får folk logga in, betala för passet och sen får de tillgång till klippet. Du kan inte ta ditt eget pass heller, utan de har i nu läget 500 låtar du kan välja emellan. Det är för alla musik licenser de gjort så. Detta var edition nr 1, de håller på med en live stream grej. Detta är väl för att få ut något till sina instruktörer men, jag kände att kakkamakkara, det gillade jag inte. Dels är det ju för att de låtar du kommer att få välja emellan är garanterat de vi får ut varje månad och jag har inte så mycket av de låtarna. Nå jag får väl kanske använda mig av zoom då som alla andra…..

Se en nyhet, Strong by Zumba kommer att byta namn till Strong Nation. Bra tycker jag, detta …by Zumba har sänt ut fel signaler, måååånga har trott att det är nån form av dans. Nå fördelen med det gamla namnet är att nu vet alla att det är zumbas program. Men jag tror att Strong Nation kommer att locka till sig fler människor, den typen som nu redan går på passen en aldrig provat pga namnet.

Måndagens Gold gick kanon, tisdag hade jag fitness, mina ben var seeega som kola. Jag hade en steg kobination där jag vände mig om och tittade mig själv i spegeln, jag såg ut som en skadskjuten kråka!!! Hemska men jag orkade inte lyfta benen ordentligt. Jag, Petra och Savannah körde ett stenhårt benpass på söndag, så det satt i benen än. Gårdagens Strong gick rätt hyffsat, i den nya uppvärningn kom jag av mig ett par sekunder på ett ställe och sen började jag med fel övning på ett annat, men jag hann räta till det jävligt snabbt. Men annars gick det bra. Körde Gold efter och där var huvudet trött, mina armar var trött, jag kände själv att jag inte hann cua ordentligt osv. Det var väl inte så mycket som blev fel men just att jag kände att jag var trött i armar och knopp.

Ja ja nu blir det vila ett par dagar och sen sparkar vi igång gym träning igen under helgen. Sen måndag ny vecka och nya tag. Och som et ser ut nu så kan vi fortfarande köra på, inga förbud än så länge. Rekommendationerna är de vi redan haft i flera veckor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: