Ingen blogg?!

Har inte hunnit under helgen har jobbat 08-20 båda dagarna, sen har jag varit och tärnat efter jobbet. Så så mycket annat hinner man inte med när man jobbar helg, dagarna är så långa. Helgen har varit så seeeg, på lördag blåste det som fan och igår var det ju snor kallt och super halt ute, så det blev inget vara ute under helgen :/

På lördag var Petra med och tränade med oss, vi körde rumpa och ben. Idag messar hon, Janne fick dra mina ben över sängkanten och toastolen kunde hon inte sätta sig ner på. Moster är nöjd, då har hon jobbat 🙂 Söndag var det bara jag och Savannah, vi körde överkropp och magen. Idag blir det mage/rygg och kanske lite armar. Ben tar vi imorgon 🙂

Nu ska jag gå igenom mina koreosar, sen ska jag och Nina iväg och skura och torka av i lokalen.

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: