Wooow, vilket pass

Yes ett bra pass igår igen, tror jag hade typ ett stegfel som jag hann snabbt räta till INNAN det blev fel, ja och se kom jag av mig en gång i typ 3 sekunder. Så jag är nöjd!

Får se hur länge vi kan ha öppet, nu är det verkligen från dag till dag. Smittspridningen är i full gång i norrland. Zumba kommer nu ut med Zin Studio som gör att vi kan streama live pass direkt frånn deras sida. Så mycket bättre än att börja ladda ner program som zoom osv. Så jag väntar med spänning på den. Jag pratade med de deltagare som var där igår om det är något de kan tänka sig göra. Vara på live stream hemifrån. Och de som var där igår verkade tycka det lät bra. Hoppas jag bara hinner göra det samma med Gold deltagarna. Men om det nu hinner hända en massa under veckan så finns ju facebook att sprida ordet på.

Det är så jäkla bra jobbat av zumba, detta har de jobbat på någon vecka redan. De har verkligen varit förutseende. Det är ju en hel del som ingår i en sån här grej, som musik licenser, lagar, tekniken ska fungera, det ser ju olika ut från land till land oxå. De försöker se till så vi kan fortsätta hålla våra klasser, de erbjuder oss gratis grejer oxå så att vi ska stanna igenom detta. Det är klart, de förlorar ju oxå en hel del på detta! ZES arna kan ju heller resa iväg och ha utbildningar, inga mc:n heller. Det är många instruktörer som inte har något annat än zumba, att instruera är deras levebröd. Så bara licens kostnaden kan ju bli jobbig om man inte har någon inkomst. Jag är stolt över att tillhöra zumba, att de verkligen jobbar för oss, att de har framförhållning. Heja Zumba ❤

Idag blir det till att börja träna in nya magen till Strong. Det ska bli roligt. Jag är måttligt less på den vi har nu, sen tar jag nu cooldown och warm up inom kort oxå.

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Helene S
    Mar 26, 2020 @ 08:46:11

    Skulle vilja ha kontakt med dig angående en clipart du har på din sida!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: