Alicias kalas

Vi var och fikade hos Dennis igår, Alicia har ju fyllt år. Vi var inte många, det var rädsla för corona och Pian var i stugan. Av oss fick hon rosa tennisar, hon ville ha rosa skor sa hon till mig i fredags. Och så köpte jag från Jonte ett par birkenstock som skiftade i alla olika färger, dom blev populära. Sen fick hon ett Elsa pussel av Annika, pengar av mig och Marianne. Ja och jag hade bakat en tårta till henne. Nu är jag inte nån stjärna på det, Mathildas syster brukar göra jätte fina tårtor till henne, dom är som små sagor, en sån blev det inte igår 🙂

Fan mitt jävla finger är så ont!!! Jag har svårt att sova pga det. Jag kan inte lyfta något som belastar fingret, jag kan inte sträcka ut det eller böja det. Det är ena leden. Det är väl alla mina bakomliggande sjukdomar som sätter käppar i hjulet. Det blir om möjligt ännu mer fel när jag skriver för jag har inte rörlighet i det fingret! Nå det är bara att vänta ut det, det brukar sluta värka efter ett tag och då har det antingen svällt upp för att stanna i den storleken eller kroknat…. jävlar! Nu vidare in på zumba inlägget, sen kolla fb och ef det ska jag gå igenom koreos, jobbar ju idag oxå 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: