Mediciner….

Min dotter har ju inte mått bra, hon har ADHD och nu i tonåren kan den bli jätte jobbigt vilket har hänt. Hon fick samtal och om dessa samtal hade fungerat som det var tänkt att de skulle funka så hade vi inte suttit var vi gör idag. Allt började gå jätte bra för henne, ja då börjar hennes terapeut avboka henne för att hon fått mer brådskande ärenden….. ja jag förstår det men Savannah började ju fråga varför hon inte var viktig? Det var inte ett möte som avbokades det var flera. Och där föll hon jätte mycket igen. Nu för att få upp henne vill de börja med psykmedicin, jag har varit emot dom länge för jag vet hur det funkar, ja ha den här passade inte ja men då provar vi denna, men då måste vi trappa ner den här först osv…. sen sitter den stackarn de laborerar med och mår fruktansvärt dåligt!!! Nu orkar hon inget, hon är nästan bara hemma, hon har gått ner i vikt och mår verkligen piss, allt har förvärrats. I natt messade hon mig och vi har sovit på soffan hon och jag för att hon skulle känna sig tryggare. Och det funkade, hennes röster som kommit nu efter den sista medicinen försvann och lämnade henne ifred! Nå hon blir hemma idag och inmorgon så får vi se var vi är på Onsdag!

Städade lite igår, dammsög, skurade, jag tog både källare och här uppe och pysslade sen med tvätt. Jag är hemma med Savannah idag, så jag tänkte att jag torkar av i köket, vardagsrummet och toan. Toan spegel är så prickig så man kan ju tro man lider av någon sjukdom när man tittar sig i den 🙂 Nå då hinner jag med lite sånt.

Slaskigt och blåsigt som bara den, det har typ nästan stormat i natt. Stefan sa i morse att de har lovat ännu hårdare vindar till idag. Från att ha nästan 20 minus i ett par veckor till plus grader, regn och storm. Det är tvära kast här uppe. Det har bankat och bonkat i skorsten som fan! Jag har sovit med Savannah på soffan i natt så jag har vaknat av och till.

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nina
  Mar 09, 2020 @ 11:39:40

  ❤️ ❤️ ❤️

  Svara

 2. Pian
  Mar 09, 2020 @ 13:30:53

  Stackars lillgumman….<3

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: