Bamse

Han är en otroligt fin katt, det går jätte bra för honom här hos oss. Han har adopterat Savannah helt och fullt. Han tar hand om henne, han tröstar henne ifall hon är ledsen, han sover med henne och ser till att allt är bra. Sen när jag stiger upp på morgonen så krafsar han på hennes dörr och vill ut till mig en stund. Han har börjat busa med oss och är inte alls lika rädd som han varit tidigare. Han har börjat längta ut och luktar på vintern, men verkar inte vara riktigt pigg på att gå ut. Han backar nu när det blivit så kallt oxå. Men jag tänkte att jag håller honom inne tills det snön börjar fara. Han är så ljus oxå så jag är rädd att han blir på körd ifall han blir rädd för något och bara flyr i panik. Vi är ju mitt i stan med mycket trafik.

wp-15830490964311000184561789862147.jpg

Gårdagen var mastig!! Men roligt var det, Nina plockade upp mig vid 16 och sen satte vi igång. Dennis ringde i samma veva och vi for och börja hämta pallar från Bilverkstan och förde dem till vår lokal, hela 24 stycken! Dennis är ju stark som en oxe, han jobbade på så bra, jag är stolt över min son. Ja jag och Nina var väl heller inte nu den som är den, vi har kånkat och vi har burit dessa förbaskade pallar. Sen var det att få in dom i hallen i Korpen-huset och sen därifrån till vår lokal. Men då kom vi ju på det, vi har såna lastbrädor typ på hjul, de tål 200 kg så vi använde oss av dom för att slippa bära. Sen började vi bygga hur vi ville ha det och STOOOR blir den vår scen, ingen liten plutt inte, ska det va så ska det va 😀 Vi fick ju pussla lite, byta plats på dem, de är ju lite olika stora pallarna, sen fick vi hämta en annan fr renhållningen i och med att en inte var en EU pall. Sen gjorde Toni ett jäkla bra jobb med den! Det tog sina timmar men jag tyckte ändå att han var snabb! Klockan 22 förde Nina hem honom och vi kunde börja måla golvet. Jag och Nina släckte och for hem vid 23 tror jag. Men det var en super rolig dag!

Idag får vi fortsätta med lokalen. Vi ska föra dit mina högtalare, mixerbordet och kablarna är redan där samma med headsetet. Nina behöver ju ett, jag använder aldrig. Men det är inget vidare bra. Jag beställde bara ett billigare för att testa, egentligen ska du ju ha ett när man har Gold och Strong men jag blev bara irriterad! Sen skulle vi behöva en monitor, den som är vänd framåt mot en, jag är jätte känslig för ljudet. Om jag inte hör bra så funkar jag inte. Så det är väl därför jag drar på 😀

Ja ja nu lite kaffe, min shake, facebook och sen iväg och fortsätta dagen ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: