Nya lokalen!!!

Uiiii vi har fått vår lokal och igår fick vi vara in där första gången ❤ Så jäkla roligt, så spännande!!!! Vi har en underbar tid framför oss! Vi var och förde dit lite små grejer som vi köpt, mattorna och lite annat. På dan var vi och fixade lastpallarna till Bilverksatna från Renhållningen…. eller vi Valter från Renhållningen körde över dom, det tog honom ca 5 minuter ett jobb som tagit minst en timme för oss, så det är vi väldigt tacksamma för 🙂

Med oss flyttade Gina oxå in 🙂

Idag ska vi köra mer grejs, vi har disken att hämta och lite andra träningsgrejer. Ikväll efter att Dennis slutat sin utbildning så ska han köra lastpallarna från Bilverkstaden till vår lokal, så då får de ligga där tills att Toni kan börja bygga den. De ska han väl göra på Söndag. På måndag ska vi sparka igång. Golvet ska ju målas, men det är oklart om målan hinner torka. Nå då får vi stå på golvet eller om man målar den under kommande helg…. nä fan det går ju inte heller på lördag ska vi ha invigning. Oh så spännande!!!!!

Jag hade ett kids pass på torsdag på NIkkala skolan, över 60 barn samtidigt, från 6 år och upp till 5 an tror jag eller har de tom 6an i Nikkala. Det gick förvånansvärt bra med tanke på att det var rätt många låtar, ålderspannet är egentligen allt för stort. Det är jätte svårt att lägga upp korografier så att det ska passa alla. Det får ju inte bli för svårt för de yngsta och inte för lätt för de äldsta, då tröttnar man. Sen är det mycket busiga killar, då får man prata lite med dom, försöka få med dom i passet för att det ska gå bra. Men det är svårt när man inte känner dom. Men jag var imponerad av att det gick så pass bra ändå.

Idag blir nästa kids zumba, Vinterglöd har sparkat igång och jag ska köra några låtar på stranden åt dem. Vad det blir för låtar beror på vilka som kommer med det är lika att vara förberedd. Hoppas det bara blir varmare. Det är minus 19 grader nu och jag vet inte hur elektroniken funkar i denna kyla. Högtalaren tror jag fixar det men plattan…. nå får se hur jag gör med det.

Ja ja nu ska jag jaga koreos till nästa vecka, det blir inte mycket tid till att öva dom i helg. Behöver två nya till zumban, en Gold och en till fitness.

wp-1582963018037660484792383811526.jpg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: