Zumba Kids

Oooh vad det ska bli skönt att flytta fr B hallen, inte för det det har varit jätte bra att vara där men när vi kommer in i vårt eget så är det slut med att dra högtalare fram och tillbaka, rigga upp scenen osv, det tar tid! Sen ska ju allt packas ner igen efter du slutar. Så just den biten ska bli så jäkla skön att slippa!!!!!!

Jag har haft mina måndag och tisdags zumbor. Idag blir det Strong by Zumba och sedan ett Gold pass på det. Men allra först så ska jag ha ZUMBA KIDS på Nikkala skolan! Uiii vad kul det ska bli, det blir runt 60 barn fatta vilken grupp och alla samtidigt! Otroligt roligt!!! Det ska bli jätte roligt, nervös, hur ska jag fixa det med så många???? Men det blir bra, får dra nytta av lärarna 🙂 Det är en sång, min ringdans, den kan bli kaotisk om det går fel och risken är stor med så många små barn, det är ju 6 år och uppåt. Men jag gör det bästa av det 🙂

Skriver mer imorgon om hur det gick ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: