Ont i nacken

Fan att jag har ont i nacken! Vaknar med jävulusiskt ont på vänstersida av nacken!!! Jag har sovit som ett arsel, somnade först efter 04, först snarkade Danne och så högt så det gick igenom mina öronproppar! Nä han gick och la sig på soffan sedan men då kunde jag inte somna 😦

Jobbade igår från 09-16. Under min lunch så var jag och Nina och fixade lastpallarna som vi ska bygga scen av, tackar till Renhållningen och Valter för det 🙂 Sen på kvällen var vi första gången in i vår nya lokal!!! Men jag tar mer om det i zumba inlägget. Jag har ju som tänkt skilja dem åt. Alla ser ju dem på startsidan av min blogg men de inlägg som görs under AD&E hittar man sen lättare igen under den fliken, vill man bara följa det som händer med zumban så är det där man ska gå in.

Idag blir det fortsatt arbete med lokalen, men först lite zumba med ungarna på Vinterglöd ❤

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: