Uppe med tuppen

Idag steg jag upp 05.15, hade ställt mobben på 05 men snoozade en kvart. Jag är pigg som bara den, det känns bra att va vaken tidigt. Jag ska ju jobba, börjar 07 så jag vill hinna ta det lugnt, blogga och läsa Aftonbladet innan jag far.

Igår sov jag en stund efter jobbet, typ 30 minuter, steg upp och käkade, Danne hade gjort jätte god mat, han hade slitit o flera timmar i köket! Det bar super gott, fläskkarré som varit i ugnen, han hade gjort egna prommesar, fast de var lite sladdriga, de innehåller så mkt vatten, jag vet inte om man ska kanske torka dem en stund innan man kastar dem i fritösen.

Alicia den lilla gull ungen kom igår och hälsade på fammo. Hon är ju med Dennis denna vecka. Vi har lekt med tärningar, dockor, kurragömma på hennes vis, hon gömmer sig och jag låtsas ringa till Mathilda och påstå att hon smitit. Hon har så roligt åt det. Världens finaste unge ❤

Hellvete vet ni vad jag gjort!! Bilen var ju övertäckt av snö igår, sopade av den lite snabbt och drog iväg till jobbet. Jag har ju garageplats i p huset och kör ner bilen. Öppnar fönsterna lite på glänt, brukar göra det för att det ska bli lite mer luft och bilen torkar inuti. Jaha och vad händer, snön från taket smälter och rinner in i bilen!!!!! Så mitt säte är nu dyngsurt, passagerar stolen klarade sig bättre men den är ju blöt sen tidigare, hade en flaska på sätet som läckte!! Så hellskotta oxå, nu får jag sitta på tidningar igen!

Ja ja nu ska jag fylla på dosetten, man äger ju en sån nuförtiden, fixa frillan, sen hoppa i kläderna och dra iväg till jobbet.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: