Jobbar

Idag börjar jag jobba kl 09 och jobbar till 18, tänkte kolla om jag kan ta rasten på slutet så jag får sluta kl 17 iallafall så blir kvällen lite längre och jag hinner träffa Alicia oxå. Hon har ju kommit till Dennis igår. Jag hinner ju inte så mycket under veckorna med något annat än jobba och zumba. Och det är inte så att jag tar alla mina lediga kvällar till att hålla pass, oftast skulle jag ju faktiskt ha jobbat men är tjänstledig då jag har pass.

Idag måste jag göra nya kort, de är slut! Så lite har vi ju sålt 🙂 härligt! Men det får jag ta ikväll. Nu måste jag fixa frillan, jobbet kallar snart och jag ser ut som ett kråkbo i skallen 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: