Irriterad

Nä nu jävlar är det kokta fläsket stekt!! Nu är jag less på mina ungar och deras häckande bakom alla de jäkla apparater som finns. De går inte och sover i tid och pluggandet går inte alls så bra. Nu imorse fick jag kriga med Savannah innan hon steg upp men med Rasmus hjälpte inte krigsföringen, han stiger inte upp!! De har båda varit vakna alldelens för länge igår, jag hörde Rasmus efter 01 igår! Han var hemma från skolan igår med för han mådde inte bra, han var jätte trött och snurrig… men när jag kom hem från jobbet igår kväll så var det inget större problem med honom. Så jag tror han bara vänt på dygnet efter lovet. Nä nu jäklar är jag trött på detta, nu blir det andra bullar!!!! Idag anmäler jag inte honom sjuk, han får ta frånvaro hela dagen! Sen ska jag leva om med dammsugning bakom hans dörr, dammsuga Savannahs rum och hallen som är hans närmsta grannar riktigt noga och lääääänge, spela dålig musik i köket, men sova ska han inte!

Han steg upp surare än satan själv, det smälldes i dörrar, kläder for hit och dit, draperiet i hans garderob levde farligt. Men jag behöll lugnet, det är ingen idé att vara sur och grinig, du har varit vaken för länge och vakat i en vecka innan! Jag är jävla fucking sur, du ska fan inte bry dig osv!!! Messade hans mentor om den mentala statusen på sonen och sa att börjar han härja i skolan, gapa och kalla folk saker, det är hans grej liksom kalla in det tunga gardet och lägg en gräns direkt! Här har de tagits åtgärder, han har ingen dörr när han kommer hem, det smälls inte i den mer. Den får han tillbaka när han sköter sig! Nätet kommer att stängas av senast 22, jag bär ut allt i apparat väg från hans rum om det inte börjar bli lite ordning snart! Usch och FYYYYY för tonåringar alltså!!!

Nä nu måste jag lugna ner mig med lite zumba!

Tjao!!!!! 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: