Vilken dag

Alltså vilken dag jag hade igår… eller den började egentligen redan på torsdag eftermiddag. Jag hade jobbat och mådde inte så bra, jag mådde lite små tjyvtjockt hela dagen. Sen åt jag dåligt under hela dagen och när jag sen kom hem försökte jag mig på att äta, behövde tanka energi så jag skulle orka med STRONG men då spydde jag! Jag fick ställa in passet, inte för att jag tror jag blev magsjuk utan jag hade helt enkelt inte pallat utan mat!

Det här med vårt schema är otroligt stressande, jag är livrädd för hur det blir tills att det är spikat… det har redan varit lite spekulationer, irritations moment…. lite smogg i luften. Jag vågar inte pusta ut än…. men det är något som oroar, jag trippar lite på tå, håller in, säger inte vad jag tänker i onödan. Det finns en del problem som jag tror vissa av oss börjar nu se ur en annan synvinkel och det är skönt faktiskt.

Dagen igår var likadan, ingen matlust alls, drack 2 koppar kaffe fram till 14 då var vi på Taavola gården jag och en lite kompis. Jag tog en semla, den smakade så gott och jag mådde inte så illa efteråt, lite grann. Åt sen när jag kom hem, två tacos men magen år inte i lag riktigt ska jag säga. Inte ens fredagsmyset smakade något alls fast att jag fuskade och köpte nutella… inte ens den var god!

Ja jag var och drog ut en tand igår. Jag har haft längst bak en tand som var pytteliten, tappade plomben för två år sen. Antonia lyckades laga den fast att hon sa att den skulle behöva dras ut. Men jag ville inte, det kändes som om jag inte ville vara utan tand. Nå hon fick dit en provisorisk och sa att den håller nog inte länge. Men det gjorde den, i 2 år. Men nu var det alltså dags, fick en kola av Danne och där satt tanden plus lite till av den. Så det var bara att dra ut den!

Vi har lite funderingar på att sälja huset, jag är ingen hus människa och har aldrig varit. Vi har haft tankarna alltid lite då och då. Det som stoppar mig varenda gång är alla djur,  var skulle då få plats? Nå två utan katterna är så gamla så de har nog inte länge kvar, en tredje av dom kissar in på vintrarna så henne tar vi kanske bort. Hon har nu sin låda med en tidning i och går dit men börjar vi hitta kiss här och där så åker hon. Men då är det Ellen, var ska hon få plats, hennes bur är gigantisk och ändå har vi krympt ner den. Spanar hela tiden efter andra burar som skulle funka för henne. Hon behöver ju inte så stor egentligen, hon sitter ju på sin dörr mest hela tiden och går endast in i buren då hon ska äta. Men hon kan ju ändå inte ha hur liten bur som helst. Våra hundar är inte de tystaste i kommunen direkt och jag är rädd för att de skulle bli ett irritations moment i en lägenhet. Nå väl vi har börjat att rensa, vi packar undan sånt vi inte använder, vi får se hur det blir med den saken. Men tankarna finns!

Jag har ibland dagar då jag blir riktigt deppig, torsdag kväll och gårdagen var sådana. Livet var bara tungt, trist och tråkigt, jag kunde inte träna, jag mådde inte bra, ungarna tjafsar, det finns regler som de själva varit med och satt men de behöver inte hålla dem heller! Sen ska man tjaffsa med dom om det…. så irriterande. Jag säger bara tonåringar, det är inget kul alls! Rasmus och jag rök ihop, han ger sig ta mig tusan inte, så envis! Handlingar får konsekvenser så är det bara, så är det i det verkliga livet. Sen måste man vara otroligt rak med Rasmus, inga onödiga ord eller onödiga förklaringar inlindade i bomull. Han orkar som inte lyssna om det blir för många ord. Och sen låter det jävligt hårt när man pratar med honom, han blir förbannad och tycker jag är världens taskigaste morsa! Jag får för att få veta vad som är fel pressa honom rätt hårt, så han blir riktit förbannad och öser ur sig och det kom en hel del när vi rök ihop, sådant jag skulle vilja prata med honom om men det får vänta tills han är redo… vilket kan ta veckor. Men nå nu vet jag lite iallafall.

Idag blir det Rajakampen, jag blev tillfrågad och jag tycker ju sånt kan vara kul så jovisst ställer jag upp. Problemet var bara att det är så länge sedan jag blev tillfrägad och hann glömma datumet så jag planerade ju min a kids start den dagen, nå kidsen gick att lägga om så det blev en vecka senare 🙂

Nå niin få i sig lite shake kanske, är ännu inte riktigt sugen på mat men får försöka med det ialf.

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: