2 rum till ✔️

Kl 08.00
☀️ -9°C

Alltså vilken helg det varit, jag har ju haft semester men det har varit allt annat än semester. Jag har hållit igång båda dagarna från ca 11 fram till 23.30. Igår var det alltså Savannahs rums tur. Jag satte igång att städa hennes sminkbord, rensade bort gammalt samtidgt som jag torkade av allt, den var ju fullt i ögonskugga och puder på allt, lite gegga från något, en enda röra! Dammsugit av lådan, torkat av all förvaring. Nu ser det rätt fint ut iallafall bland sminken. Sen var det att bära iväg med sminkbordet in i hennes nysa rum. Savannah kom hem och rensade bland kläderna…. det var inte lite att slänga. Jag börjar inte ens att sälja nått mer för det går inte. Orkar inte ha allt liggandes ute i veckor. Jag har ju sålt en del men mycket finns kvar. Så i veckan slängs allt som inte blivit sålt. Medans Savannah rensade och vek kläder så bar jag grejer till hennes rum, flyttade den gamla hyllan in det gamla rummet och när alla kläder var klar, vikt och fint så bar vi backarna in i det nya rummet och så var det sängens tur. Det gick rätt bra, Rasmus var med och lyfte och han är ju stark. Det kruxiga är ju att baxa ut den och in den igen, men det gick oxå bra. Satte allt på plats, dammsög lite till och torkade av, voila, klart! Sen var det bara att dammsuga, skura och torka av i det tomma rummet. Men allt tar sån tid, det tar hela dagen!

Sen har hon alla sina jackor kvar i vår ena garderob och lite kläder i trådkorgar nere i tvättstugan. det har både hon och Rasmus, har inte orkat springa runt med dom. Så idag blir det till att rensa i vår walk in closet och börja bära kläder in i det andra rummet.

Samtidigt som jag städade i bland sminken och skurade så passade jag på att dansa med Steve Boedt, Rellu, Monica, Paula och Zumba twinsen, de hade en online masterclass för Hälsans nånting… det var riktigt roligt faktiskt. Rellu var den som jag såg ialf i kommentarerna fick bästa kritiken. Steve är alltid Steve, the legend, super bra som vanligt, när han gått av var han kvar hejade på de andra och visade sitt stöd, Monica, är Monica, det har varit mycket Egypten för henne och hon hade en orientalisk låt, riktigt bra, Paula hade jag lite svårt mellan varven att hänga med, men hon cuar inte, nu märkte man verkligen betydelsen av det, sen twinsen, de har sin grej men den grejen har funnits i typ 15 år nu såååå, de är jätte duktiga och lätta att följa men men jag tyckte Rellu gav mest igår, det säger jag inte bara för att det är min kompis, hon var den som hade lite annorlunda moves på nått vis, lite nytt kändes det som och hennes finska/svenska låt togs emot väldigt positivt av alla, we just loved it!!!! Nu har zumban börjat vakna i benen ser man på henne. Sedan har hon dansat mycket med Steve, skolad av Steve i Dubai och set ser man, hennes cueing är såååå bra!

Ja ja nu ska jag fixa frillan, facebook och sen köra igenom dagens korrar, har inte hunnit med någon ny låt till veckan så det får bli de samma låtar vi haft, har ju varit lite buzy!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: