Steg upp tidigt

Kl 07
☀️
24°C

06.40 var jag redan vaken, låg och funderade på om jag skulle somna om men kikade ut, såg att det var strålande väder och bestämde mig för att ändå kliva upp ur sängen. For ut och satte igång poolens mattor, varmt ute plus 24 redan nu och klockan var inte ens 07! Det blir en bra dag idag ❤

Vi hade tänkt fortsätta poolhänget här jag och Pia men då pratade jag och Annika om att åka till Kalix och bada… men får se, jag vet inte, kanske är jag ändå hemma….. får se hur jag gör jag har ju några timmar att fundera.

Igår morse så gjorde jag min bokföring, det gick snabbt, inget krångel och jag kom ihåg att stanna vid månadens slut, det är ju moms snart. Skönt att den är bortgjord.

Nu ska jag in och kolla korrar, bestämma mig för vilka jag vill ha, måste kolla föst vilka som åker, skriva och hämta musik 🙂 Sen ut i solen!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: