Underbar start

Måndag zumba fitness och tisdag Dance Mix och toning passen, underbar start på det nya året! Jag har äntligen fått utbytt uppvärmningarna! Yes!! Så nästa vecka har jag mer på gång, det är några låtar på toningen som verkligen förtjänar att gå i graven så det tar jag tag i under helgen.

Jag har börjat få så ont i mina fingrar på höger hand. Jag har ju haft de sista åren ett finger på någon av händerna som strulat, jag har inte kunnat böja dem, de är stela som pinnar och råkar jag böja så fastnar de i det läget. Det första fingret, ringfingret på höger hand, det var inte on men det bara var stel och gick inte att böja, jo det var ont från början men sen gick smärtan över. Så var det i nästan 2 år. Nå det blev bra och då fick jag på den andra handen, fast då var det långfingret. Samma sak, ont från början med värk, värken går över och fingret är som en frusen fiskpinne! Men det fingret gör jätte ont om jag råkar böja det, det smäller när jag drar upp det. Det har hållit på i snart ett år och börjar nu bli sakta men säkert bättre. Jaha och vad händer då? Ja men så klart, långfinger på höger hand börjar bråka, jag har känt det i några veckor nu och har försökt hålla på att böja det när jag ännu kan göra det av egen kraft och att det inte gå så ont. Men det verkan inte ha någon betydelse, det stelnar mer och mer. Så det är bara att se fram emot iallafall 1 år av stelhet och smärtor i det. Men en skillnad är det, i de andra fingrarna så har det varit den andra leden på fingret som varit ond, nu är det den översta leden på fingret. Sen känner jag idag att tummen på höger hand oxå börjar fara! Hur ska det bli att hålla i toning sticksen sen om jag inte kan böja fingrarna?? Får väl beställa såna där hookar som tyngdlyftar folket kör med för att orka lyfta riktigt tungt!

Ja ja nog med gnäll om det, det ordnar sig. Nu ska jag göra mitt andra inlägg, sen facebook och fixa håret. Jag har tvättat det igår och ser ut som kvast Hilda i skallen 🙂Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: