Tomt i skallen

Jag har som inget speciellt att skriva om idag, funderar…. men inget av vikt egentligen. Allt är ju corona nu för tiden. Ja det är jätte viktigt, det tycker jag. Hur ser det ut i Haparanda? Vi har fått ett eller var det två bekräftade fall, finns det fler? Hur ser smitt spridningen ut? Det är tyst, det är som om vi aldrig haft något fall, om vi inte pratar om det så försvinner det säkert. Men det är klart, när inga tester görs så vet vi ju inte heller. En del kan ju ha vara smittade och inte ha symtom, andra väldigt lite symtom. Det är som om att om vi nu inte testar så då har Sverige väldigt få fall jämfört med resten av världen, då är vi ”bättre” än andra. Ja jag vet inte….. Är det hysteri? Samtidigt så måste vi alla ta vårt ansvar, även över de som inte inser att de ska ta sitt ansvar. Det finns garanterat folk som kommer att gå till jobbet fast att de hostar, som känner sig sjuka. Jag såg en person på Ica som hostade, denne såg allt annat än frisk ut och jag vet att personen varit ute och rest. Inte i något högrisk område men man har ju varit på en flygplats men tusentals människor, i ett flygplan…… Min första tanke var att ska du verkligen vara ute på en matvarubutik, gå hem!! Så jag tänker kommer verkligen alla att ta sitt ansvar? Gör vi rätt som kör träningarna i veckan? Men detta kan ju pågå hur länge som helst. Jag skulle verkligen vilja veta hur läget ser ut i Haparanda just nu.

corona-virus

Tänk på varann, tänk på att bidra till att förhindra spridning, tänk på ditt beteende mönster, gå inte till jobbet, på träning om du är sjuk, ta inte varandra i hand eller kramas, var noga med din handhygien, hosta, nys i armvecket. Tillsammans är vi starka, tillsammans tar vi oss igenom detta ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: