Jävla det snöar

Fasiken oxå, det vräker ner snö!! Tung blöt snö!! Jag hatar snö!!! Jag kan till råga på eländet inte skotta denna tunga snö, det hugger direkt i hjärtat när jag börjar skotta, eller det blir så där konstigt, jag vet inte varför det blir just av snöskottning. Min kropp vet att jag inte gillar detta med snö! Usch, blä och fyyy för det! Men denna vinter har ändå varit mild, vi har haft typ kallt ett par gånger under december, nu i början av februari var det några kallare dagar och inte så mycket snö heller, jämfört med vad vi kan ha! Så jag ska väl inte klaga men idag har det kommit och den jvla snön måste ju bort, plogbilen drog just upp fiiiina vallar här! Sen har Stefan gjort åt oss en lite plätt där vi kan tippa snön och vad gör då traktorerna, jo de tippar dit snön så vi kommer att få rusa runt med den iallafall. Förbannade snö!! Tur att Danne börjar senare idag så han får ta bort det innan han far och jobbar!

Jag och Rellu har en dejt på kommunen idag med förenings snubben, vi behöver prata ihop oss lite med honom oxå. Sen måste vi väl börja få klartecken från kommunens sida nu ang pengarna, vi har hört rykten men har inte fått bekräftelsen än. Så kanske vi kan få det idag när vi ändå surrar runt i kommunhuset.

Jag och Nina ska dejta imorgon, vi har ju en del att få gjort ang vår House of Joy, vi öppnar ju om dryga veckan, tänk nu är det här, nu ska vi få komma in, börja ställa i ordning och fan vad kul det ska bli 🙂

På söndag åker ju jag och Savannah till Luleå, vi ska ju på Robin Hood, det ska bli så himla roligt. Savannah böhöver lite roligt just nu i livet. Hon har det kämpigt just nu. Stackars fina lilla gumman. Men vi kämpar ihop, vi ska klara det här ❤

Nu fixa frillan, kolla fb, göra mitt zumba inlägg, dagarna går…. ❤

Be safe out there

 

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Feb 21, 2020 @ 10:10:47

    Vi kan ju kalla det för planeringsdag med Hoj 😉😀😍 Ja det är verkligen så jäkla kul att få flytta in 🙏

    Ses imorgon ❤️

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: