Joxat på

Kl 08.00
☀️ 8°C

Solen skiner men det inte så varmt. Igår var det likadant, sol av och till men ingen värme alls.

Rantade runt med Savannah på stan, inhandlat lite jox, jag ska ju sätta upp en liten pool har jag tänkt mig, den allra minsta. Köpte en ny matta till den lilla altanen. Möblerna där är på plats. Ska ta ut resten idag. Danne har oljat den stora altanen igår så nu är den oxå klar. Jag ska sätta tillbaka möblerna idag. Tänkte försöka hinna hämta mamma oxå. Men det blir mer på dagen så hinner jag sätta möblerna på plats innan.

Månne om jag skulle orka tvätta ett par fönster idag…. Savannahs kanske, sen kan jag ta de andra två från utsidan, de är ju på altanen. Måste kolla att det inte blåser in där, det blir så kallt för mamma oxå om det blåser in.

Vi var ut och åt igår, jag, Danne, Rasmus och Alicia. Dennis hade redan ätit en pizza på dan så han ville inte hänga med. Försökte vara och hälsa på Jonte två gånger igår men de var inte hemma. Tänkte att Nätte kanske är hemma på dan men det var hon inte och sen på eftermiddagen var de hos Virva och Anka. Nå hinner kanske i dag eller imorgon 🙂

Ja ja nu ska jag starta dagen…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: