Nya mobben

Kl 07.00
🌤 9°C

Usch även om det varit soligt av och till de senaste dagarna så har det varit kallt, jag har tjurat och haft shorts men nog fan har jag frusit. Igår körde jag min el sparkcykel till jobbet så jag hade långbrallor i väskan till hemfärden och tur var det, jag frös ju när jag var ute och gick!!

Alltså jag är så trött… det som hjälper inte att sova, jag är ändå trött. På jobbet gör jag inget annat än gäspar, hinner bara in, dricka en kopp kaffe, sen börjas det. Jag vet inte om det ändå är luften där inne som gör det. Vi ska ju få en ventilationshistoria till jobbet. Vi har endast klagat i 15 år och mer. Hoppas det blir bättre nu.

Gjort alla betalningar i appar idag, nu låter det som om jag har jätte mycket men det är mina brallor som jag genast fick sälja, kopplingen till mig eltjofräs, telefonen, skal till mobben och vad mer…. nä det var nog det 🙂

Fan jag har så skumt i öronen, har haft som lock för öronen sen imorse, det går inte över? Det är som ett sug i öronen? Ett tryck eller hur jag nu ska säga. Äsch det släpper väl under dagen.

Träffade Sediq igår. Jag var ute och prompade med Roffe så stannar en bil och någon ropar, Hej Anna, så var det Sediq. Han flyttade ju till London för över 1 år sedan. Men nu var han tillbaka sen en månad sa han. Han skulle stanna sommaren här och sen åka tillbaka eller söder ut i Sverige.

Fan nu känner jag att jag har tryck över näsan oxå….. ont i huvudet, håller jag på att blir sjuk? Nå vi ser under dagen var det här utvecklas till.

Nu vill jag ha värme, ska gå och köpa en liten pool idag och tillbehör till den, ska ta den minsta, den som bara är 2,44 och 61 cm hög. Men det räcker till att sitta i, flyta lite, det är bara jag, Alicia och Freya som kommer att utnyttja den ändå. Alicia kommer att sakna den större poolen, hon är ju så stor nu men det blir inte i år iallafall. Jag har sett en annan modell som jag vill ha men var fan beställer man den. Har bara sett annonser men hittar inte var man kan köpa den.

Ja ja nu ska jag fika sen fixa frillan……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: