Härligt där ute

Kl 04.30
☀️ 6°C

Somnade tidigt, jag var så trött. Kollade Masked singer och efter det gjorde jag mig klar för sängen, vet ni hur skönt det var! Somnade nästan på en gång men sov inte så länge så vaknade jag med ett ryck. Sen låg jag vaken till nästan 24…. så det blev inte så många timmar sömn ändå.

Hade hemma dag med en igår, fönsterna blev tvättade precis som jag planerade och lägenheten städad. Jag var så less på dessa fönster så jag tänkte där ett tag att jag tar sovrummet under helgen men jag gjorde ändå färdigt, det är så jävla trist att lämna till en annan dag. Då hänger det MÅSTET över en som ett svart moln. Börjar jobba kl 07, idag ska vi ta fram utemöblerna hos vår boende. Det blir kul att börja göra sommar.

Jag känner mig som en unge som väntar på jultomten, kollar hela tiden om de uppdaterat var min mobil är. Sen fan vad sur jag blev så kommer inte det fodralet jag beställt till min mob heller. Jag fick meddelande om att min färg var slut men Pias kommer ändå. Så jag tog en från ett annat ställe så får se när det kommer då. Sen är det ju så mycket joxande med att byta mobil!!!! Jag måste gå igenom alla foton, vad ska jag spara och vad ska jag kasta. Jag har börjat göra det redan alla andra mappar är rensade förutom kamera mappen!!! Och där är hur mkt som helst!!! Men börjar väl lite smått idag och rensar…..

Idag tänkte jag börja kolla på Strong, dags att byta ut cooldown, den har varit hur länge som helst och sen magen tänkte jag oxå ta. Men den vi kör nu är rätt rolig tycker jag. Ja ja nu ska jag in på facebook en sväng. Sen göra frillan klar för jobbet. Vi har avslutning med Gold på Onsdag så det blir lite handling dit oxå.

Ha en fin dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: