Sommaren

Kl 06.00
☀️ 9°C

Underbart, solen är tillbaka, de har lovar fint väder under helgen, så vi ska pyssla med lite sommarmöbler till våra boende, på söndag ska vi grilla. Det ska bli mysigt. Har hemma dag med en boende idag så jag börjar där och tvättar sedan fönster så den övriga städningen läggs lite åt sidan, sovrummet måste man ta för det blir så jäkla dammigt där inne. Det kommet att bli en kanon fredag.

Tvättade, dammsög och skurade igår. Skönt nu är det gjort här uppe ialf. Saknar Savannah, hon kommer hem på söndag, vad skönt. Men jag är så glad att hon gör såna här saker med tanke på hur hennes mående rasat de sista 4 åren. Tänk och nu kan hon åka bort och utan att må skit. Förra året var hon oxå på resa med Spolanders men då hade hon flera dagar då hon inte mådde så bra. Har pratat med henne och nu har måendet varit ok iallafall vad hon sa ändå.

Rasmus jobbar, han började 07 idag så han har redan åkt. Han är flitig min son, han dubbeljobbar ibland, från Rusta till Station, så härligt.

Jag har bestämt mig för att inte hyra hallen under sommaren, det blir för dyrt med tanke på att deltagarantalet sjunker rätt mycket under sommaren. Men det betyder inte att vi inte tränar, det ska vi göra men ute eller på zoom.

Min nya mob kommer att bli perfekt i blogg när jag vill föreviga moments med min bloggkatta Finn och när han lägger sig i bloggandet, det är oftast då han tycket jag försummat honom! Sluta nu här, ser du inte MIG, han trycker sig rakt upp i ansiktet och du har inte så mycket att säga till om. Ibland sätter jag ner honom, då blir han skit sur, går och lägger sig och tillbringar sedan förmiddagen med Danne blängandes efter mig. Se här, det finns någon som bryr sig om mig skriker blicken!

Nä nu facebook och sen jobbet 🙂

Trevlig helg alla vänner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: