Ledig

Kl 07.15
💧☁️ 4°C

Små ruggit där ute, flöderna i älven stiger, båtarna som står upp och ner (konstverket) på stranden står under vatten, omklädningsrummet är under vatten, tält campingsidan är under vatten och cementkajen syns inte. Det strömmar på fint där nere nu. Men jag vet inte om isen uppifrån bara försvann eller har den passerat? Då hann det då smält mycket under vägen ner.

Körde Gold passet igår, där börjar oxå våren börja göra sig påmind, det är mindre folk på passet även där.

Idag tänkte jag gå till mammsingen, jag är ju ledig idag, sen börjas helg jobbandet, 7 av 8 dagar denna vecka. Ibland är jag sååååå less på vårt schema, man orkar inte. Det är tufft. Sen är passen långa, helgen jobbar jag fredag 09-18, lördag och söndag 07-19 och ännu måndag 07-16…… usch! Men tur att jag jobbar med bra tjejer så det går ändå rätt fort. Jag trodde att jag var ledig på måndag, jag har tittat fel, det ska ju bli 20 grader varmt sååå gissa om jag blev sur när jag ser att nädå det är jag inte alls :/ Men då är jag ju ledig på tisdag istället 🙂

Jag och Pia beställde nya telefoner igår, likadana Samsung Galaxy Z Flip 4. Det blir skit bra det. Har läst lite tester och den har fått bra betyg. Kameran är väl det man får lite kompromissa med i och med att den är vikbar. Men den är säkert helt ok ändå, jag menar jag tar nu inte så mycket foton och behöver någon super skärpa för det. Men som Nette som tar extremt fina bilder tar ju numer bara med sin S23 Ultra och vilka bilder det blir, helt otroliga ❤

Här en video med allt man kan göra med den.

Sen en liten test på svenska för dem som är intresserade. https://www.m3.se/article/1860838/samsung-galaxy-z-flip-4-2.html

Jag har ju alltid gillat vikabara mobbar. Så jag valde mellan denna och S23, inte då värsting modellen men snäppet under. Sen kollde jag på den nya google mobben oxå, den har fått bra kritik den med. Och är inte så dyr som S23 men inte sååå mycket billigare. Men då beslöt jag mig ändå för att testa Flippen. Jag är lite less på att bära runt på stora mobbar, det har jag gjort i många år nu, ju större desto bättre, därför har jag valt Note många gånger. Men nu så nu kan man få både och, den har en 6,7 tums skärm uppvikt och blir lite ned vikt så jag är nöjd med det. Och skåran i mitten säger de att syns inte ens ens i den dagliga användningen. Åsa har en och hon har varit nöjd med sin. Den är tom vattentät och kan ligga 30 min i 1,5 m djupt vatten utan att ta skada. Kanske inget som jag nu kommer att bekymra mig om men Pia som är mkt på sjön kanske får lite nytta av det.

Ja ja nu ska jas starta dagen….. inget jobb, inga pass, det är lite skönt det oxå ❤


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: