Regn

Kl 04.15
☔️ 10°C

Det började små regna igår kväll efter 19, sen var det uppehåll ett tag men sen började det ösa ner ett tag där. Sen tror jag väl det regnat av och till hela natten. Det regnande då när jag steg upp. Men det är ändå varmt, 10 grader så får se då hur resten av dagen blir. De har ju lovat regn hela dagen idag.

Körde mitt toning pass igår, hela sju stycken blev vi. Så det var ju kul, fick flera avbokningar innan passet så jag tänkte att vi blir bara 4 men icke då, 7 var antalet. Funderar över hur sommaren ska bli? Tror att jag gör så att jag inte hyr lokal under halva juni och under hela juli. Börjar om den 7/8 i lokal. Tror nästan de får bli så. Jag kommer att vara ute och på zoom. Lägger inte upp bokningar heller utan de får helt enkelt följa mig på facebook. Tror jag gör så. men inget är bestämt än.

Idag blir det som igår jobb på förmiddagen och pass på kvällen. Näst sista gången på Zumba Gold. Sen återgår vi till den vanliga zumban på onsdagar.

Ja ja nu ska jag in och beställa en ny mob till mig, Pia ska oxå ha en men det tar vi på eftermiddagen.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: