Ny låt??

Kl 05.40
🌤 8°C

Försov mig litegrann, hade satt klockan att ringa på 05 men signalen var avslagen 😦 Brukar alltid kolla det men jag somnade nog innan jag ens hann sätta bort mobilen! Men något började väcka mig redan vid den tiden så det var väl medvetandet som sa mig, dags att stiga upp. Jag var så jäkla trött igår så det kändes som om jag somnade innan jag ens lagt mig.

Jobb kl 09 idag, men innan det ska jag hinna ta ner en ny låt…. har ingen aning om vad man vi får se. Sen korren blir under dagen lite här och lite där, jag hinner dansa medans jag lagar mat, när min brukare äter osv. Sen hinner jag när jag kommer hem från jobbet, passet börjar först kl 19.10

Igår rände vi runt och sökte linolje såpa överallt. Men tillslut kom vi på det, Bygfgtjänst och har inte dom så Tornedal och company. Men de hade på Byggtjänst, snor dyrt är det ju men det är det jag vill ha till altanerna ❤

Jag och Petra har ju skrubbat den lilla altanen och tvättat den ordentligt, sen har jag ju tagit gången över och igår tvättade jag även den nedsänkta delen på stor altanen. Så nu när jag blir ledig och det bara är väder så blir det till att såpa in mina delar. Sen får Danne ta den större.

Jag ska beställa ny mobil, håller på att tjorva med det. Men nu vet jag vad jag vill ha och varifrån jag vill ha den 🙂 Så det blir oxå av idag.

Ja ja nu vidare till facebook och youtube.

Ha en fin dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: