En härlig söndag

Kl 06.15
☀️ 10°C

Det har varit fina dagar nu sen torsdag. Idag lovar de upp till 16-17 grader imorgon upp till 19 grader!! Vad härligt! Men Onsdag sen…… regn…. :/ Men men hoppas det snabbt blir bättre väder sen.

Igår tvättade jag upp allt från tunnan, jag förde allas kläder var de nu skulle, nja nå Danne får ta sin egna. Hängde ut tvätt, det luktar ju så gott när det får torka ute. Krattade klart mot grannen, det är ju inte så mycket men lite ändå att ta upp. Sen tvättade jag alla fönster förutom till sovrummen men dom tar jag nästa gång jag är ledig.

Jag och Annika hämtade mamma till oss, Jonte och Dennis med familjer kom, så det var små främmande här med Freya och Alicia hade kul med varann. Sen kom Alle och Tomas oxå. Mamma satt mest tyst och tittade på allt, hon tycker om att titta på barnen, hon vill kramas och känna ❤

Nu blir det panschis träning på morgonen, sen jobb. Jag har ingen Strong ikväll, jag jobbar.

Ha en fin dag vänner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: