Förskolans dag ❤️

Kl 07.30
☀️ 12°C

Underbart väder!!!! Redan 12 grader när jag steg upp, vilket var seeeeent för mig! Fan lite sur!

Igår var en aktiv dag, 3 förskolor och sen Luleå. Gud så roligt det var igår på förskolorna. Jag var Sjörrövardrottningen Zufina av Torneå älv, mina båtar var sjörövade och någon hade satt mina livbåtar upp och ner på stranden och satt ben på dom, båtar har väl inte BEN??? Alla barn har ju sett dom, så det blev lite verklighet 🙂 Dom var så roliga alla barn, de verkligen deltog i mitt skådespeleri. Jag hade skit kul. En av fröknarna på Eleven sa till mig -Anna du har ju helt fel yrke, det är ju det här du ska göra, teater, dans och sång 😍 nå sången kan vi ju hoppa över inte för det, jag gillar att sjunga med men får dansa och spela teater, gå in i en roll, så jävla kul 🙂

Att köra 3 stycken på raken är rätt jobbigt men det är så jäkla roligt så det överväger helt klart ❤

Sen bar det av till Luleå, Savannah behövde shoppa med mammas börs, hon ska ju iväg på tio dagars resa med Spolanders. Så det blir ju skit kul för henne. Jag är så glad att de drar med henne, det är bra för henne. Hon behöver utmanas lite och få ha kul. Så jag är dem evigt tacksamma ❤

Ja ja nu är Pian på väg så jag måste börja klä på mig och sen fixa frillan lite 🙂 Det ser ut att bli en jätte fin dag idag.

Trevlig helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: