Jepp det gick

Kl 05.00
🌤 4°C

Innan jag for till jobbet igår så hann jag skriva ner tre olika korrar, dansa igenom Gold låtarna, plocka ihop allt för jag skulle inte ha inte efter jobbet.

Drog iväg på jobbet, hemma dag med en av tjejerna. Det betyder, städ, tvätt, mat och handling. Sen var det bara hem och hoppa i träningsbrallan och iväg på Zumba Gold passet. Flera nya låtar och dom mottogs bra utav mina deltagare. Jag hade bla Cha cha cha, finska eurovisionslåten. Tero Makkonen en av de finska instruktörerna hade gjort den så jag lånade men Goldifierade den, det blev riktigt bra.

Vi fick ju ljudet att funka igår, yeeees! Men den är ju inte så super förstås den andra högtalaren. Men den skrällde tyckte jag men det verkade bero på kabeln, bytte den till min gama och det blev genast bättre. Det kan vara fel på kabeln som går emellan dem oxå. Jag ska testa med Dannes, se om det blir bättre med den. Usch detta med kablar…… Nå det blev bättre sen och den sluta skrälla 🙂

Sen när jag kom hem skrev jag om lite korrar till barnen idag, förenklade, de är ju en del av dom som jag dansat med de äldre barnen och nu ska jag ha förskolebarn. 3 förkolor idag

Idag efter jag kommit hem från mina zumba grejer så åker vi till Luleå en sväng, Savannah ska på shopping…. men mammas börs förstås. Hon ska ju iväg med Spolanders i helgen och blir borta tio dagar, så det blir roligt för henne. De ska och jobba hos nån släkting i södra Sverige 🙂

Det blev inga 15-20 grader igår, 8 var det jag såg som högst. Älvsbyn hade haft 21,6 grader igår och Boden 20. Får se då, idag sägs det att det ska blir varmare. Nä nu ska jag in på facebook en sväng, sen blir det frilla och korrar. Klockan 08 har jag första passet 🙂

Ha en fin dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: