You know the cabel guy…..

Kl 05.30
☁️ 4°C

…..well I’m the cabel woman!!! Fan vad jag är less på kablar!!!!! Beställde ju en ny högtalar kabel som kom igår. Jag och Danne for efter jobbet för att testa den… tror ni att det funkade….. ooooneeeeeej, det var en kabel till en passiv högtalare, mina är en aktiva. Hellvete och fan. Nå nu ska vi se det som en lärdom dåååååå och sen jag har kablar kan man säga. Nå vi upptäckte att jag kunde ta in båda högtalarna på min mobil via bluetooth, men vad hände då??? Ja men de synkade inte riktigt, den nya var liiite efter mauin, så skumt men Danne sa att det kan bero på bluetoothens hastighet, de kan var lite olika. Ja så klart MEN kan Anna ha tur oooo nej!!! Nå vi funderde på hur vi kan lösa det och vi har nog en lösning på det, så jag ska släpa med mig en till hör och häpna kabel idag och se om jag får ihop det. Annars är det fan en mixer som gäller! Huj det är liiite spookie att vara på badhuset så sent, tom Danne tyckte det. Det var ju bara vi där, inga andra. Tur att han kom med, dels är han ju bättre på att fundera ut lösningar och sen så är det ju skönt med en till i den sena timmen 🙂

Igår firade vi ju vår kompis på jobbet, det var bara vi som jobbade och hans grannar från boendet. Den riktiga 80 års festen blir på lördag. Men jag dukade fint, fotade blommor han fått, kort, fikabordet och sen ringde vi upp hans syster på paddan. Hon var jätte nöjd över det.

Idag blir det jobb kl 09, sen pass kl 18.00. Sverige, Finland och Norge är vidare i Eurovisionen. Alla mina favvosar. Men vinnaren skulle jag tro är Finland bara för att den är så galen och kul. Själva låten tycker ju jag är bra. Fast sångmässigt är det ju Loreen, hon är grym. Norges låt är det lite kamp, lite irländskt över så den kommer oxå gå bra.

Nä nu ska jag in på facebook en sväng, sen fixa frillan och sen dansa igenom mina låtar inför ikväll. Sen måste jag funder över, en av kidsens låtar, hur tusan ska jag få till en korre på den????

Upp till 20 grader har de lovat idag, helt otroligt, hoppas det stämmer! Ser att Danne förberett sig och tvättat upp shorts från förr året. Undrar var han gömt dom??? Dom har inte varit i tvätten iallafall 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: