Helgen kom och gick

Kl 06.15
⛅️ 2°C

Helgen gick fort, vi var igång hela tiden, helt plötsligt var det söndag kväll och dags att gå hem.

Nu på morgonen blir det panschis träning och sen Strong Nation ikväll. Så det blir bra det. Där emellan tänkte jag börja plocka fram utemöblerna eller ställa iordning dom. Ska kolla först hur det är med att olja in altanen, det brukar vara mitt göra på våren. Jag hade ju tänkt olja in den klart redan på hösten men jag skadade ju benet och hade så jävla ont i det. Så det fick vara. Men tänkte att jag börjar med det borsta av och skölja. Danne får ta fram vatten slangen åt mig innan han far och jobbar.

När jag kom hem igår så började titta lite på låtarna för veckan, hittade en korre som jag var bara tvungen att skriva, så den kommer att bli både på zumba gold i en lite lättare variant och när den slutar på zumba fitness.

Gjort klart listan till torsdgens Förskolans dag, jag har 3 f-skolor då. Sen planerade jag sommarens Zumba i parken med barnen. Har ju krånglat till det för mig själv och lagt in karaktärer, ja varför ska man ha det lätt?? Nä helt onödigt. Men jag är ju bra på att improvisera så, dialogen brukar komma medans jag klär på mig den morgonen 🙂 Men nu vet jag vilka jag vill göra och har lite planerat musiken oxå. Det brukar inte vara så många barn så kanske man skulle försöka få dem att klä ut sig oxå, det vore kul 🙂

Fy fan vad virrig man är ibland, satt och gjorde lite uppdateringar i mina grupper på messenger samtidigt som jag bloggade om bla onsdagens Gold. Och helt plötsligt hade jag släng iväg ett meddelande i Gold gruppen om träning ikväll!!! Och det är ju först på onsdag… virrig är man utav bara den! Insåg snabbt att jag var i fel dag men Pia hann fråga tur det ändå 🙂

Måste kolla idag hur många gånger det var kvar av panschis träningen. De har frågat, så det får jag kolla upp. Men nu facebook, frillan och kolla igenom morgonens övningar.

Ha det fint idag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: