En rolig dag

Kl 05.15
⛅️ 0°C

Solen kämpar för att komma fram bakom molnen. Vi tänkte åka ut och grilla idag om det blir fint väder.

Igår var en härlig dag på jobbet. Började 08 så då var det ju att få upp alla, vi skulle ju på Ikea med en del av gänget.

Kollade kröningen av Kung Charles och drottning Camilla. Ja nu inte hela tiden men lite här och där. Han ser så söt ut tycker jag, han är tydligen älskad av britterna. Det var ju en student som kastade ägg på honom för någon dag sedan, inget träffade men den studenten blev utbuad. Han hade moderniserat ceremonin tydligen, de har ju krönts på samma sätt i flera hundra år så mycket går ju inte att ta bort men den har tydligen kortats ner och gjorts modernare. Kröningsstolen är från 1200 talet, Kung Edvards kröningsstol, är den tron på vilken den brittiska monarken sitter under sin kröning. Kung Edvard I beordrade att kröningsstenen från Skottland – känd som Ödesstenen – som han hade erövrat från skottarna som hade haft den i Scone. Stenen finns under sätet på stolen. Stenen är nu återlämnad till Skottland men den lånas ut då det är dags för kröningar.

Fotade lite men missade precis kröningen el då kronan sattes på…..

Vi drog sedan på Ikea, vi har behövt nytt porslin, speglar osv till jobbet. Sen har vi en 80 års dag att fira nästa helg så vi har börjat shoppa till det. Dagen gick så fort, helt plötsligt var klockan 20 och det var dags att sluta.

Jag var så jävla trött när jag kom hem, satte mig i soffan och började kolla Let’s dance. Men jag bara somnade så kl 21.15 gick jag i säng. Somnade ju inte förstås på en gång, sovit dåligt vaknat flera gånger. Rasmus och Emil kom hem efter 03, Savannah och deras gäng kom till Happis efter 05 först!

Ja ja nu blir det en snabbis in på facebook, ska göra mina zoom pass klart så de är färdiga till nästa vecka. Morgondagen ska ägnas åt att hitta korrar till toningen och gold.

Tjilevippen och trevlig söndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: