En dag på IKEA

Kl 05.00
☁️ 0°C

Stiger upp före fan, men jag var faktiskt riktigt pigg. Finn började väcka mig redan efter 04, då skulle han sova på mig och jag låg inte så det passade herrn. Då har man en mjuk tass i ansiktet, nästan så man hör honom viska -matte, matte, jag ryms inte. Makar på mig så han kan ligga som han vill, lite då och då känner jag tassen, då har jag somnat från att klappa honom. Han ger sig alltid efter en stund men så kommer han igen för nästa klappa mig attack. Min finaste Finn ❤

Jag är med på en sida på facebook för oss med spynxar. Och där läser man alltid lite då och då om när de blir sjuka och måste tas bort. Usch så hemskt, dessa katter blir ju liten ens bebisar. De kräver ju en viss vård att äga en spynx. Sen ska de ju ha kläder när de är ute eller när det är som hon oss ibland, matte ids inte elda på kvällen och det blir lite små ruggigt. Jag tycker ju det är skönt att sova när det är svalt men det gillar ju inte vare sig Finn eller Roffe. Nå Roffe har päls men Finnsan som är naken. Jag brukar sätta på honom en pyjamas men han gillar inte det. Så när han ser att jag tar fram den så ser man ett sträck efter golvet och han är borta. Nå sen när den väl är på så går det bra. Men han är en nudist uti klospetsarna 🙂

Idag blir det IKEA från jobbet, vi har lite att handla till korttids och samlingslokalen och sen ska vi handla till en av våra brukare oxå så det blir en hel dag där, vi tänkte äta där oxå. Så det blir roligt. Dagen kommer att swisha förbi så är det alltid när man hittar på nått extra. Imorgon om det är väder så åker vi ut och grillar.

Vi har ett 80 års kalas på gruppis nästa helg. Så vi har en hel del att fixa med det. Men sånt är ju bara kul. Men jag vill att det ska bli så bra som möjligt, så fint som möjligt. Det är inte varje dag man fyller 80. Hans 50 års dag firades oxå på samlingen, då trodde man inte att vi ännu står här 30 år senare. Jag har jobbat med denna man i snart 40 år! Vi har bjudit in lite av den gamla personalen så jag tror han kommer att trivas och ha en bra dag ❤

Ungarna åker ju till Piteå idag….. usch mamma är lite nervis över det, jag hoppas att allt kommer att gå bra bara. Att de kommer säkert tillbaka hem. Savannah har lovat höra av sig, måste bara se till att Rasmus oxå gör så. Annars blir jag nervöööös! Det är ju så mkt skit som händer där ute nu, knark och skjutningar hit och dit!!! Ni hör, mammas katastrof hjärna är igång! Nääää lägg bort det nu, allt kommer att gå bra, de ska ha roligt ikväll. Men mamma tycker att man kan ha jätte roligt i Haparanda oxå 😱

Ja ja nu in på facebook en sväng och sen frillan. Hade behövt tvätta håret men Petra har ju dragit in allt löst, spänt dom och gjort en nu dread så jag låter dem gro in sig lite innan jag tvättar så det blir först efter onsdagen.

Herreguuuud, jag måste börja planera kids låtarna till förskolans dag….. ska köra på 3 förskolor den 11:e. Fick frågan av ett personalgäng oxå till den 12:e men de tog något annat. Liiiite puuh kändes det, jag har ledig dag och dom är inte så många annars.

Nä nu ska jag vidare i etern, måste ju hinna med den otvättade frillan oxå innan jobbet ropar in mig 🙂 Solen kämpar för att komma fram, de har ju utlovat sol, den når inte ända fram än.

Ha en fiiiiiin dag mina vänner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: