Fredag och jobb helgen startar

Kl 07.20
☀️ 3°C

Solen skiner och det ser ut att bli en fin dag. Börjar jobba kl 14 idag och jobbar till 22 så en vet vad en har att göra hela helgen 🙂

Ungarna ska iväg till Piteå i helgen. Savannah med Emil och Kata och nån annan och Rasmus oxå med en Emil, Lindas Emil, Max och jag vet inte vilka fler det var. Det är cruising imorgon. Savannah tog nu för en gång skull sin Epa och drog iväg till Vojakkala 🙂 Rasmus är på jobbet, han har ju börjat jobba på Rusta, nu först har det varit praktik och sen blir det jobb i Maj, juni och juli iallafall.

Renhållningen ville oxå ha honom i juli men Rasmus sa att han har inte fått något, inte en timme sen förra sommaren, så han kände att han väljer då Rusta istället i och med att han vet att han får fortsatt jobb där.

Vi var till mamma igår, hon var så pigg. Vi har ju inte kunna vara där på över två veckor. Först fick ju hon covid, blev frisk och sen blev hon sjuk igen. Här var först Danne sjuk, sen Rasmus och sen Savannah så jag har bara väntat att få se när det blir min tur. Men jag är frisk. Så igår var jag och Annika dit. Hon var pigg och glad, ögonen var så pigga. Det var jätte kul att se henne ❤

Har försäkrat Rasmus katter idag. De är båda två chipmärkta nu och Melinda är kastrerad så då försäkrade jag dom oxå . Jag ska regga dom på jordbruksverket. Men väntar att Rasmus kommer hem så de blir reggade på honom, det är ju hans katter. Nu har alla katter chip förutom Bamse, så det ska jag fixa nästa vecka.

Ja ja nu ska jag in på facebook, fixa frillan och sen ut på prommis med Roffe poffe 🙂

Ha en fin helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: