Nästa som blir förkyld

Kl 07.30
⛅️ 5°C

Lite varmare idag iallfall. Vaknade redan vis 06.30 men bestämde mig för att INTE stiga upp, somnade om och vaknade igen vid 07.15 men drog mig lite till.

Vi körde ju lite Zumba Kids på Valborgsfirandet igår, 3 låtar var önskat, 3 låtar blev det och dom gick kanon. Fick ihop 9 barn, kallt var det så jag bad dem sätta ordentligt med kläder. Det är ju inte det lättaste att dansa med tjocka kläder men det gick bra. Dom är så fina mina kidsare ❤

Savannah var vaken när jag steg upp, kanon förkyld, ont i bihålorna, huvudvärk, snorig, ont i halsen. Så nu blev det hennes tur. Danne är frisk, Rasmus är nästan helt frisk, lite snorig och hostig bara men mår bra. Får se då om jag klarar mig…. Jag ska gå och köpa ett covid test iallfall till henne så får vi se om det är covid, isåfall är det det alla haft här.

Strong Nation idag, väljer att köra fast att det är röd dag idag. Kör bara folk är intresserade. Betalde för Circle oxå nu, så nu är jag instruktör i det med. Jo jag var det redan innan men betalade inte licens kostnaden. Visste inte riktigt vad jag vill göra med den utbildningen…. men jag bestämde mig ändå för att betala, då har jag den ifall jag bestämmer mig för att köra. Den förfaller om jag inte betalar inom ett halv år. Jag ska nog gå med via zumba i zoom, då får jag rabatt över $10, istället för nästan $19 så betalar jag lite över 7. Men måste kolla upp lite grejer först. Jag har ju varit med från början där men det blev lite krångel i överföringen från Zin appen till zoom så jag gick ur men det är ju nu över två år sen så jag antar att de fixat sånt.

Men gud så jag tjatar märker jag 😀 Idag blir det jobb, tjänstledig på kvällen så ganska skönt med halv dag men det är klart helt ledig blir jag ju inte jag ska ju köra pass där istället 🙂

Läser om boffning, alltså så jävla hemskt att dom gör det! Ett rus som vara ca 15 minuter och för dessa 15 minuterna så riskerar du ditt liv! Vad som händer är att du andas in gasen vilket leder till syrebrist i hjärnan. Du får syrebrist hela kroppen i och med att gaserna gör att inte syret kan transporteras med blodet. Kroppen blir uppstressad och pumpar ut adrenalin, hjärtat blir otroligt pressat och det kan leda till hjärtstillestånd och du dör! Prata om detta med era ungdomar, berätta hur farligt det är, det är som att spela rysk roulett. Du vet inte när det händer, det kan komma första gången och du kan klara dig 100 gånger men det vet du inte.

https://www.beroendecentrum.se/fakta/droger/sniffning/

Ha en fin 1 Maj alla vänner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: