Söndag och Valborg

Kl 08.00
☁️ 2°C

All snö som kom försvann igår kväll, altanen var åter bar osv men sen har det snöat lite i natt, men nu är det borta igen. Kallt och rätt är det ute. Jag och kidsen dansar in våren, 3 låtar blir det. Måste säga till mina kids att ha på sig ordentligt med kläder, det är alltid kallt på majbrasan.

Igår hade vi som sagt Dansens dag ihop med Kulturskolan, Cathrine Henriksson och Guerron och hannes dansare. Så roligt. Jag startade körde ca 45 minuter, drog bort scenen och sen kom 2 av hennes grupper och visade upp sig och efter dom så hade Cathrine jazz dans med oss, jätte roligt. Kul att prova på det med 🙂

Det kom rätt mycket folk, det hade vi inte förväntat oss, ingen av oss hade fått så många anmälningar. Så det var jätte roligt att de kom. Vi hade kul och hoppas att vår deltagare oxå hade det.

Mamma mår bättre, pratade med dom igår kväll. Hon skämtade, drack bra men hade inte så mycket matlust. Men ingen feber och står fortfarande på penicillin och har dropp. Ska ringa dit nu, har ringt dit för två timmar sen men då var det säkert uppe i morgon rutiner. Försökte ringa nu igen men de svarar inte…..

Savannah skrev ett inlägg om det som hände henne 2019. Hon blev jagad och hotad av en drogpåverkad man, han hotade att döda henne och hon sprang för sitt liv. Det har förstört många år av hennes liv. Hon var en en sprallig och glad tjej innan det, det förstörde han. Hon blev en vaksam och deprimerad ung flicka. Vi har jobbat mycket efter det, hon har kämpat för sitt liv inte bara den gången utan i år efteråt! Min lilla lilla lilla flicka. När hon kom hem så åke vi genast för att se om vi hittar honom, hade jag fått tag på honom så lovar jag att han fått titta sig över axeln resten av sitt liv efter aggressiva fruntimmer!!!!

Ja ja klockan går, jag ska gå in och uppdatera facebook och sen morgonfika, lite tvättgöra förstås, har en redig hög att bära upp. Plocka undan, planera om vi kanske kan fika här ikväll efter brasan är tänd.

Ta det lugnt ikväll

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Trackback: Söndag och Valborg — Annas place in space | Mon site officiel / My official website

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: