Herrekyyyt

Kl 07.30
☁️ 2°C

Liiite varmare idag redan på morgonen. Men molnigt och trist. Regnet öste ner igår kväll, bra så försvinner snön fortare. Vår altan blev nästan snöfri.

Ledig igår, semester idag, skööönt. Två till av personalen har insjuknat i denna förkylning på jobbet, får se om jag undslipper, än så länge mår jag bra. Nu är Rasmus oxå sjuk här hemma, inte så farligt än men lite feber och ont i halsen. Så började det ju för Danne.

Passet igår gick bra, två på zoom och Pia som bara jobbade med armarna, hon är ju sjuk än så hon kunde inte vara med. Men sen dog hennes mobb så hon hann inte vara med länge 🙂 8 i lokalen så det var ju roligt. Man märker att våren är här, folk börjar vara ute mer, vara ute på isen så länge det går. Några utav de ”gamla” kom igår, så roligt att se dom igen. Många är sjuka, covid sprider sig som en löpeld i Happis just nu. Hela mammas avdelning har däckat i covid. Mamma har nu börjat bli bättre och äter och dricker. Pratade just med henne och Brita hon var där på avdelningen och allt var bra. Lite hostig än men annars bra.

Idag blir det Zumba Gold, det går så fort snart är den över, ska ta in en ny cumbia idag. Måste bara skriva den så är det klart.

Nä nå nu blir det facebook, korrar och frilla.

Ha det gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: