Passet av och på

Kl 07.00
☁️ +1°C

Det smälter fort nu men vi har ändå mycket snö mot vad vi brukar ha den här tiden på året. Men hade det inte blivit kallt i lördags och dagarna därefter så hade vi nog haft snöfritt. Det är ännu rätt kallt.

Bilden på snösmältningen kommer här.

På lördag har vi dansens dag, det ska bli roligt. Jag kör ihop med Kulturskolan, så det ska bli riktigt roligt. Sen på söndag kör vi på Valborgsmässoafton på stranden med Zumba Kidsen. Så det är zumba för hela slanten.

Usch vad irriterad jag blev igår…. det finne en som gör ned mitt företag lite då och då. Jag har hört det under våren vid lite olika tillfällen men jag har inte brytt mig. Men så kom det nu igen, Varför tränar ni där, Anna kan ingenting! Och jag vet att detta gafflas det om lite här och där. Då kände jag att va fan… och detta från en annan kvinnlig företagare. Nä jag har ingen låååång erfarenhet, jag har ingen PT utbildning, men jag har flera andra fitness utbildningar, jag har tio års erfarenhet. Jag är noga med det jag gör, jag vill inte att någon ska skada sig. Jag kollar vad alla gör, jag kollar hur de gör, jag försöker visa teknik, jag pratar och förklarar under passet, jag har alternativ, jag försöker se alla, jag funderar hemma, ja den där hade problem med den övningen, då försöker jag hitta ett alternativ. Om jag vet att någon har en skada så rekommenderar jag andra aktörer där jag vet att de kan få hjälp och rätta övningar för sin skada. Jag vill ju naturligtvis inte skada någon eller förvärra något. Jag har alltid försökt vara sjyst, jag försöker samarbeta, kan jag så kommer jag, jag försöker ställa upp på andra, hjälpa där jag kan.

Sen passar kanske inte jag alla människor som kliver in hos mig, mitt sätt att instruera, mina tider eller mina pass. Men då har vi ju flera andra som kör pass, Korpen, Joy of Movement, Maria Granström, Pia Nikula, Aspen har massor med träningar, Fysio, Euro Gym, vi har flera olika gym. Så passar inte mitt så brukar jag skicka dom vidare, berätta vad som finns på andra ställen. Vill nån ha mycket på zoom så har ju Maria allt på zoom. Korpen har olika Les Mills pass, Nina anpassar verkligen sin träning efter sina deltagare, det finns massor i stan och jag försöker lyssna och förstå vad kunden vill ha och skickar dom vidare. Så får man höra sånt här!!

I den här branschen så lever ett stor EGO TROLL, det här är mitt, kom inte hit och trampa in på mina domäner, det här kan jag, jag kan, jag vet och jag vill inte dela med mig! Sen kan man ju inte samarbeta från ett håll, det är ett givande och tagande. Samarbete är inte heller att en bestämmer reglerna och andra ska dansa efter det. Sen kallar man det för gott samarbete.

I zumba får vi verkligen lära oss att samarbeta, att inte göra ner någon annan, att hjälpa dom som kämpar, att stötta varann. För det sprider glädjen för träning, för det är väl det man vill att folk ska börja röra på sig, börja ta hand som sin kropp. Vi hjälper varann, vi tar upp nya instruktörer, erbjuder hjälp, vill du dansa hos mig, på min scen, hjälper dom att komma vidare. Ingen är bättre än någon annan, vi är bara olika. Och tur är väl det för alla kunder är heller inte lika, så bar det är att vi är flera så de kan hitta sin stil, sin instruktör, sin träning och då kanske vi får en som kommer att börja träna. Men det här har folk svårt att fatta, jag har aldrig känt konkurrens från en annan instruktör, vi har alla våra kunder och jag tycker det är kul att det finns flera så vi kan ha kul ihop. Jag behöver inte och vill inte vakta mina domäner eller mina kunder, Jag vill att alla ska kunna hitta sin träning så de faktiskt tränar 🙂 ❤

Ja ja nog tjatat om det, ingen idé att lägga mer tid och energi på det. Nu lämnar vi det där det är.

Idag kör vi Zumba Toning/Body Toning, super roligt pass, ett populärt pass. Måste hitta en ny korra till det passet, dags att byta ut Samurai tror jag… nu kom syster yster

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: