Sjukstuga

kl 06.15
☁️ -1°C

Usch stiger upp till moln och kallt!! Igår var det soligt på dagen men kallt, ingen värme alls.

Jobbade ju igår, 10-22 e tog rast före. Dagen gick ändå fort. Alicia och Ida var ut och fikade med vår korttidsgäst och en av gubbarna innan gästen skulle hem. De raggade runt med dom en stund, de gillar att åka buss båda två. Jag stannade med sjuklingarna på gruppis.

Vi har sjukstuga här hemma med, Danne är sjuk. Smittad på jobbet antagligen. Så har han legat hela gårdagen sa han, frusit och svettats om vart annat. Än så länge så känner jag mig frisk. Var liiite orolig igår, tyckte jag kände mig lite sjuk. Men det var nig lite inbillning tror jag för idag känner jag inget.

Mamma har oxå covid, hon har varit rätt risig i feber, det tar ju så hårt på våra äldre. Hon var helt slut igår när jag pratade med henne. Men hon har börjat äta lite grann och dricka iallafall.

Ja ja nu ska jag fixa frillan och sen ska jag iväg och träna våra seniorer. Sen ikväll blir det Strong Nation.

Vi hörs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: