Zumbade ute

Kl 06.30
⛅️ 7°C

Steg upp, släppte ut Roffe och började joxa med maten åt djuren, slänger ett öga på termometern, plus7 grader!!!! Woooow första gången i år vi har så varmt denna tidiga timme på dagen. Kollade för en halvtimme sen och nu var det redan 9 grader. Uiiii vad härligt min årstid är ju på väg.

Igår var jag och hämtade mamma klockan 11, vi var ut och käkade. Denna gång tog vi en hammis hos Tina, mamma älskar ju hammisar. Petra kom oxå dit och vi var och prommade med henne sedan en sväng. Satt hemma hos henne en stund, Petra plockade undan och jag gjorde en intervju med henne. Amanda Maria och Umuts flicka hade en hemuppgift, de skulle intervjua en gamling 🙂

Sen var vi på stan en sväng med Savannah, hennes kompis Kata fyller år, så det blev ett litet presentinköp till henne.

På kvällen blev det ju som sagt Zumba Kids…. faaan vad jag strulade innan jag väl stod på Folkan. Nå dit kom jag och i tid. Barnen började komma, 7 dök upp, 2 avanmälningar i sista stund! Men det blev en bra liten grupp. Uppträdandet gick bra, dom flesta hade ju varit med tidigare, två var helt nya på scenen och såg fram emot att få stå där. En av tjejerna sa, jag älskar att stå på scen, det är så roligt ❤ Sen var det bara att stressa iväg och hämta upp Kattis och så drog vi iväg till Ikano parkeringen och Zumba Gold. Det var jätte härligt att vara ute. Friskt och härligt. Det blev så pass varmt att jag var tvungen att kasta collegejackan. Solen sken och vädret var verkligen på vår sida.

Sen hem, det var så skönt att slänga sig i bastun och tvätt håret, så avkopplande, bara att släppa allt. Sitta i stillhet och bara njuta av ångan i bastun. Ibland undrar jag om det är värt allt mitt slit att vara instruktör? Ibland tänker jag att jag skulle vilja ha ett vanligt liv med lediga kvällar att göra vad jag vill på, hänga i soffan, träna med någon annan, hälsa på mina barn och barnbarn, hos mamma när jag vill och inte alltid planera in mina besök på den dagen måste det bli för annars hinner jag inte. Jag skulle vilja kunna hälsa på hos folk och inte alltid måsta kolla almanackan, hur jobbar jag och vad är det för dag, har jag någon zumba. Eller varför inte bara njuta av en ledig dag. Men sen tänker jag hur skulle jag klara det då? Savannah sa, näe vet du mamma du skulle bli galen, skulle du verkligen klara det 🤣 Nä jag skulle bli för rastlös. Men jag tror att det är att vara uppbunden som jag är less på. Men jag älskar att stå på scenen, jag älskar att leda, jag älskar att dansa, jag älskar att zumba, jag älskar folk, att vara engagerad, att vara med. Så jag tänker, några år till. Nu har jag ju skalat ner en hel del, från 5-6 pass i veckan, tidvis 7-8 med allt extra som kommun grupper och sånt, till 2-3 pass i veckan. Det känns bra. Skulle ju vilja utveckla, jag har ju en ny utbildning…. men jag vet inte var jag ska klämma in den. Jag kommer nog inte att ha den i en lokal, utan den kommer att bli på zoom i såna fall OM jag nu startar den…. Sen har jag ju funderingar att byta ut Strong Nation men jag vet inte, jag älskar ju Strong. Jag har ett annat pass jag tänkte ta in där istället…. men jag vet inte det heller…. ja ja vi får se var livet leder mig. Det hjälper inte att känna sig som 35 när man inte är det, hur man är gör så står det 1965 som födelse år. Jag har haft en hjärtinfarkt, det trodde jag heller inte riktigt är sant. Jag tänkte att jag får åka hem bara läkaren tittat på mig men det var ju lite allvarligare än så. Jag blir alltid lite chockad när jag tänker att jag är 57 år, jag ska fylla 58 i år…. när fan hände det???? Liksom två år till 60!!

Ja ja nu ska jag in på facebook en sväng och sen har jag en del att fixa på mailen, ringa vissa samtal osv. Fixa frillan, jag ser ut som kvast Hilda i skallen just nu. När det är nytvättat är det inte roligt…. mycket att dra in och fixa…

Simma lugnt

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Pia Innala
  Apr 20, 2023 @ 17:44:09

  jag får panik när jag ligger i sängen och tänker på att jag fyller 67!!! 3 år till 70! det känns tungt….huga..🥺🤔

  Svara

  • Anna
   Apr 22, 2023 @ 08:43:09

   Ja men eller hur, jag tänker samma…. usch då. Men vi får tänka så här, vi är fräscha vi håller igång, vi har inte krulligt vitt hår och går på gudstjänst 🙂 Vi håller oss ❤

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: