Snurrig som vanligt

Kl 06.30
☁️ 2°C

Fan råkat dubbel boka mig 😦 jag vet inte i mitt huvud tänker jag torsdag fast att det är Onsdag det är modevisning och går och lovar jodå vi uppträder med kidsen. I måndags klickar det….. man vad i h- vete jag har ju Zumba Gold den tiden!!! Vi kan inte vara i lokalen efteråt för att dit kommer pingisgänget efter mig så det funkar inte. Så vi är ute idag. Jag ska sätta en lapp på dörren där nere så om någon missat info så ser de när de kommer dit iallafall. Vi kör 18.30 på Ikano parkeringen istället 🙂

Nu är det bråttom, jag ska gå igenom mina korrar, skrivit en ny imorse, öva den lite extra, sen hämta mamma på lunch. Sen måste jag hinna gå igenom kids korren, hämta högtalaren fr C hallen…. uiiii hur ska man hinna allt? Jo men va fan jag är ju snabb som en vessla när jag sätter den sidan till 🙂

Toning passet igår, 9 anmälda på morgonen…. sen hände något, vi var 5 kvar när passet startade 🙂 Skrattar så är det på våren 🙂

Ja ja nu ska jag starta dagen….

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: