Jävlar vad jag fick kämpa

Kl 04.30
☁️ 0°C

Så trött på morgonen, tror det är sömnmedicinen som gör att jag är så trött på morgonen. Det är ju bara en insomningstablett men jag tror ändå att det är den som gör det. I natt sov jag ju dåligt men jag är trött mornar då jag sovit bra med. Sov som sagt oroligt, jag somnar ju men vaknar sen och sen håller det på, sova, vakna, sova….. klockan den håller med!

Hade hemmadag igår, började jobba 10.00 (09.00) och slutade sen 17, tog rast på slutet. Tog min motionstimme på morgonen. Jag har ingen boende hemma på måndag, hon jobbar så det är ingen som blir lidande för att jag tar ut den direkt. Och då motionerar jag, jag är nog en av de få som faktiskt gör det när jag har motionstimme 🙂

For hem, min nya högtalare hade kommit. Men jag tog inte med den, laddade upp den så den är fullladdad. Testade den sen hemma på kvällen, den har ett grymt bra ljud. Så jag hoppas det räcker för lokalen. Jag har ju lånat Aspstrandens Maui och den funkade bra med en massa folk i lokalen. Jag hade ju den under en MasterClass. Hoppade i träningskläderna, gjorde iordning väskan och drog till lokalen. Men jäklar att jag fick kämpa! Min andning är ju inte riktigt på plats igen, käkade dåligt under dagen, havregrynsgröt vid 12 och sen bara en shake innan jag for, så energinivåerna på låg, sen har jag ont ländryggen igen och sen något mysko på ena sidan, tror det är någon sträckning, jag får kramp där om jag kör på fast att det gör ont. Så det var ett tufft pass igår… pulsen var upp i 186, hjärtbelastningen på 209. Så inget slöande för det men tufft var det!

Idag blir det jobb kl 07 sen pass på kvällen, toning på tapeten. Det är ett sånt super pass alltså. Vi var faktiskt hela 5 personer igår på Strong. Idag är det bokat 9 st, roligt. Japp nu blir det att gå in och göra en zoom länk och sen uppdatera facebook, fixa frillan och sen jobbet.

Ha en skön tisdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: