Pancho träning

Kl 05.45
☀️ -1°C

Steg upp till en strålande dag. Det ska bli kanon väder under veckan upp till 14 grader. Nu börjar det, kanske man kan ta och tvätta upp dunjackan nu 🙂

Träning med panchisarna kl 09, tar rasten före så hinner jag med det oxå. Det är så roligt dom är helt suveräna. Lova my panchisar ❤

Kids avslutning igår. Vi var på E villan, det kom jätte mycket anhöriga!!! Det hade jag inte räknat med, ibland kommer det massor ibland typ hälften av det man väntar sig. 4 barn saknades, Felica blev sjuk, Karl var bortrest och Amanda och Novalie vet jag inte riktigt varför de inte kom, de skulle komma. Allt gick bra, jag kunde tom ställa mig och dansa med dom en stund, de körde på själva, såååå duktiga. Nu väntar uppvisning på Folkan sen Valborg, så liiite kvar innan de får sommarlov ❤

Hoppas min högtalare kommer idag, det stod ju i fredags att en bil blivit sen och leveransen försenas en dag. Det var ju helg så det betyder att den kommer idag då om allt går som planerat! Måste väcka Savannah så hon är vaken och kan ta emot den. Vill ju inte att den åker typ tillbaka till Kalix eller nått bara för att ingen öppnar dörren!!

Ja ja nu ska jag in och uppdatera facebook och sen iväg på träning och så väntar jobbet 🙂

Ha en fin dag alla vänner


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: