Tiden går fort

Kl 07.30
☀️ -2°C

Ännu en solig dag ❤ Underbart. Man blir så glad då man stiger upp och solen skiner. Tiden går så fort på morgonen när jag sitter här bakom skärmen, googlar, läser en massa annat än tidningen, uppdaterar listor, skriver ner idéer, kollar korrar osv. Helt plötsligt har det gått alldeles för länge!

Igår, vad gjorde jag igår….. jag skrev en ny korre till toning passet, en warm up, körde den. Var barnvakt åt Alicia en stund, vi var till Torneå och handlade frukt och fika. Körde runt stan och vi tittade på alla ställen Dennis bott på. Hon är så fin min egen Alicia. Ren bäddade, plockade i huset, tvättade förstås. Jonte, Nette och underbara Freya kom. Det första hon gör är att fråga efter Danne ❤ Hon gillar Danne av någon anledning. Hon är som nästan lite kär i honom. Och nu hade hon tur, han var hemma. Direkt efter de farit kom Annika och Tomas, de satt till 20, vi skrattade mellan varven så det inte va klokt. Sen var det Let’s Dance. Jag gick och la mig vid 22, trött som fan. Men tror ni jag somnade???? OOOOOO nej! Var ännu vaken kl 02. Men jag känner mig ändå utvilad, sovit alldeles för lite enligt klockan men jag har återhämtat mig bra.

Idag blir det avslutning med Zumba Kids. Klockan 16 kör vi, goodiebagsen är redo, låtarna är redo, fikat och drickorna. Så det är bara att hoppa i bilen vid 14.30, hämta upp min högtalare, hade ju hoppats att jag hinner få min nya men icke då….. så det blir en av stations högtalare. Men imorgon ska den väl komma min nya. Hoppas den hinner komma innan det är dags för passet på kvällen.

Ja ja uppdatering på facebook och så frillan, sen dansa igenom kidsens korrar som vi ska köra idag…. tror det är den sista uppvisningen jag kör det är liiiite segt att få in föräldrar och barn till avslutningen. Det kanske räcker med att vi får visa upp oss på olika galor och så för dom. Så jag tror inte jag kommer att ha en uppvisning till hösten sen. Jag handlar till barnen sen uteblir alltid ändå barn vars föräldrar sagt att de kommer så då står jag där med goodiebags som jag inte behöver själv…..Som idag jag har tjatat i flera dagar i gruppen, vilka kommer? Och handlar ju även då för dom som inte svarat, det måste jag ju, de kan ju dyka upp. Så får man meddelande nej vi kan inte komma…. så då har jag flera påsar igen, jag inte behöver och de kostar ju pengar oxå. Jag köper ju in saker. Jag handlade igår för 1000 kr…. och inte bara pengar, jag lägger ju ner massor med tid på det oxå. Men nu tror jag det var sista gången jag gjorde det.

Ha en fin söndag i solen 💛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: