Bakis!?

Kl 06.30
☀️ -4°C

Vaknar tidigt, trodde klockan var hur mkt som helst! Tung i huvudet och känner mig uppsvälld i ansikte och ögon! Usch en riktigt bakiskänsla! Va falls, jag dricker ju inte ens…. nähääää men vad gör Anna, jo mitt i allt så kommer jag på att jag har ju salta bilar!!! Jag köpte ju dom till påsk och skulle ju påsk äta godis. Men glömde dom får vi hade ju annan godis! Nå glad i hågen skuttar jag iväg till skåpet och gräver fram dom, smäller i mig halva påsen. Sen började jag må illa! Och det var ingen hit måste jag säga så dom får Danne eller Savannah, Rasmus försöker vara utan godis han med.

Min förbaskade högtalare kom inte igår. Nån långtradare hade blivit försenad nånstans. Men då kommer den väl på måndag. Den skulle vara en dag försenad och de har ju ingen utkörning på helger. Nå måndag då är den här ialf. Får se om jag hinner få den tills jag ska ha Strong passet på kvällen.

Skrattar, Danne har ju köpt en fisk som går på batteri, den är rätt stor och när katterna klappar till den börjar den vifta på stjärten och sprattla. Balder älskar den, han släpade upp den i trädet och låg och lekte där men den. Sen råkade han slänga ut den och nu sitter han på den och kollar upp och ser ut att under hur fan får jag upp den igen! Lyfte upp den så nu sitter han där uppe på den 🙂

Vi har klippt Bamse, han blev nu inte så vacker man han verkar tycka det är skönt iallafall. Han är här nu och stryker kring mig och datorn, gnuggar sig i mitt ansikte och han släpper hååår, det kliar som tusan i ansiktet!!!

Handlade färdigt åt kidsen igår, men ska över till Torneå och köpa lite frukt och sånt idag. Men annars är det klart för kidsen. Idag blir det att skriva ny warm up till toningen, det är verkligen dags för det! Men man har alltid så fullt upp så det är lite snävt med tid!

Ja ja nu in på facebook en sväng och sen korrar för hela slanten!!!

Ha en fiiiiin lördag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: