On kyllä praatinu

Kl 06.30
☀️ -4°C

Inte för att jag kan finska men 🙂 Ledig i helg med start idag, underbaaaart! Men det blir till att jobba med zumba saker. Idag måste jag handla till kidsen, vi har avslutning på söndag. Planera avslutningen, låtar, dansa igenom, påminna mig själv, vad ska jag bjuda på, göra presentpåsar osv 🙂 Så det blir till att ränna på stan idag. Jag ska ha allt klart idag för imorgon måste jag göra ny warm up till toningen.

Var och pratade på Lions igår, jag blev bjuden på middag och satt med på deras möte först. Margit Spolander höll i, saklig och inget svammel där inte. Sen var det min tur, vet inte hur länge jag pratade men kanske 20-25 minuter, vet inte men jag var klar precis i tid. Middagen var beställd till kl 20 och 5 i var jag klar 🙂 Vilken suverän middag!!! Såsen, en rödvinssås var suverän. Jag fick beröm, alla tyckte det var intressant, mycket som de inte visste att jag var engagerad i naturligtvis. De tyckte jag var bra på att prata, roligt att höra. Men det e klart inte säger man ju heller till någon gud vad dålig du var. Men jag tror de var uppriktiga 🙂 Alla har frågat, är du inte nervös och nej det var jag inte, det brukar ju bli ett litet pulspåslag precis då man stiger upp och ska prata men det blev inte ens så. Det var riktigt roligt att få vara med där. Ska sälja lite istippningslotter så mina vänner köpt inte på stan köp av mig 😀 Har du tur och kammar hem allt så kan du vinna 9000 kr sa Kent.

Ja ja nu ska jag sätta igång dagen, lite frulle och sen iväg på stan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: