Tröttelitrött trött

Kl 05.30
Soligt och -5

Underbar dag återigen, Haparanda har verkligen levererat när det kommer till vädret de sista veckorna.

Jobbade igår, började ju 07. Det var påsk för hela slanten på jobbet. Så när jag sen slutade så kom jag hem, sov en skvätt. Sen tog jag tag i mitt högtalar problem.

Jag sålde ju min Soundboks i fredags och jag behöver ju lite ljud i veckan. Lånade Nette och Jontes högtalare. For och hämtade Petra, vi åkte till c-hallen och testade dom….. ingen bas? Något är galet med dom, for och lämnade tillbaka dom. Åkte till Station 2.0 och lånade två av deras gamla högtalare. Åkte tillbaka till c-hallen och så började vi testa, den ena lät inte men efter många om och men så fick vi den att låta. Provade olika kopplingar, bytte vägar på sladdar osv, nå niiin sen funkade det 🙂 Så nu har jag ljud 🙂 Alltid samma visa, man lär sig med åren, bra att testa ljudet så man inte står där sen men skägget i brevlådan!

Ja var så trött i morse så jag orkade inte stiga upp vid 04 som jag brukar när jag jobbar morgon. Jag steg faktiskt upp först 05.30, se där kärringen är skvatt gaaaalen, hon busade till det!!! Sitter nu på jobbet, alla sover så jag passar på att göra min morgonblogg 🙂

Strong Nation idag kl 18.00, jaaaa så jäkla roligt, får se då om jag får bokningar, det är några där men tror att det bara är en på zoom och en live 🙂 Nå vi ser om det kommer fler under dagen.

Ha en olig annandag påsk ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: